Ost eller fruktkorg?

God afton idag ska vi prata om catering men innan vi går in på den biten så hoppas jag att er helg har varit bra och hoppas ni tar vara av sommarens sista solstrålar för nu är hösten inte långt bort! Så ta och njut medans ni kan för det kommer jag att göra till fullo.

Catering kan betyda väldigt olika men i detta fall är det mat vi pratar om. Man kan säga kött och allt därimellan. Låt oss planera ett evenemang där vi behöver mat , då kan man höra av sig till dessa bolag och dem stå till ert förfågande med mat och allt därimellan. Tänk att det kan variera på frukter beroende på säsong och man skall alltid ha i åtanke att de gör sitt bästa efter vad säsongen erbjuder. Detta är ett bra sätt att arbeta på så man slipper importera in frukter från olika delar av världen för givetvis är det inte så bra för miljön. 

Så frågar är varför man inte bara går till en saluhall och köper sitt kött inför ett evenemang? Jo dessa företag som sysslar med dessa fixar allt åt dig, allt från kött till det man har på sidan av och olika delikatesser. Så skillnaden är bekvämlighet, vill man göra det själv eller kan man låta någon annan göra det åt en. Ibland räcker tiden inte till och då kan det vara bekvämt att låta någon annan göra det åt dig.

Innan jag sätter punkt för detta inlägg vill jag bara önska er ett riktigt fortsatt sensommar! Man ska väl ändå passa på att njuta medans man kan för som ted gärdestad en gång sa sommaren är kort och det mesta regnar bort. Detta är ett motto jag har levt med sen jag var 12 och man ska absolut göra det enligt mig och mina erfarenheter!

Jag får önska er en trevligt kväll och på kärt återseende.