Handla i andra hand

Hej och välkomna till min nystartade blogg. Det är första gången jag bloggar och jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt, men mitt första inlägg här kommer handla om en secondhandbutik i Helsingborg vid namn Klädnypan. Detta är det stället som jag handlar mina kläder på och jag ska berätta varför jag handlar dem där.

För det första tycker jag att det är väldigt viktigt att tänka på miljön och när man går och köper nyproducerade kläder i butiker så släpps det ut massor med kemikalier och liknande som inte är bra för miljön alls. En annan anledning till att jag handlar mina kläder på denna secondhandbutik i Helsingborg är för att de har väldigt fina grejer. De tar inte in slitna kläder eller smutsiga kläder och det gör att de får en mycket högre standard än likadana butiker i samma närområde. Jag tycker det är viktigt att man ska vara mån om miljön och tänka på vad man egentligen köper. Så om ni har vägarna förbi så tycker jag att ni ska besöka Klädnypan, en secondhandbutik i Helsingborg för jag vet att ni kommer hitta något fint där inne. Man behöver inte köpa mycket grejer, men som sagt har de väldigt fina kläder där. Det var nog allt för mitt första inlägg, och jag hoppas att ni kommer gilla min blogg som kommer ha huvudämnet miljö. Jag kommer nog uppdatera här minst två gånger i veckan, så om ni vill börja läsa min blogg är ni varmt välkomna att göra det. Ha det nu så bra så hörs vi i nästa inlägg som jag planerar att lägga ut redan på fredag.