Nymålat i köket

God morgon, god morgon, det är äntligen fredag och visst ska det bli härligt med en ledig helg? Jag ska i dagens inlägg berätta om ett företag som ni kan anlita om ni behöver en målare. Nu är det målat i köket och det ser jättebra ut. Innan var det grönt, och det var en färg som jag inte tyckte om. Jag vände mig till en duktig målare och jag kan rekommendera honom till er. Han kan erbjuda sina tjänster i Huddinge men även i Haninge och vill ni läsa mer kan ni gå in på webbsidan. 

Jag tyckte det var svårt att bestämma mig för till vilken målare jag skulle anlita eftersom det finns så många, när jag googlade så fick jag massor av träffar och jag kan inte säga att jag blev klokare av att kolla in alla dessa måleriföretag. Men så var det en kollega som berättade för mig om en målare som hon hade vänt sig till och hon tyckte att det var bra hjälp hon fått och då blev det så att även jag valde att vända mig till denne målare och jag kan bara säga som min kollega, att även jag är mycket nöjd och belåten. Om det är någon av er som behöver hjälp med målning invändigt eller utvändigt eller tapetsering så kan jag rekommenderar er att ni hör av er till denne målare, under förutsättning då att ni befinner er i Haninge eller Huddinge och behöver någon som kan hjälpa er inom måleri. Jag hoppas att ni får en trevlig helg! Men det ser i alla fall ut som det ska bli vackert väder så det gör ju i alla fall att man blir sugen på att hitta på någonting utomhus nu när det dessutom är vår. Vi hörs igen på måndag.