Jag vände mig till en byggfirma

Hej och hallå och varmt välkomna till ännu ett inlägg. Det är härligt väder här i Nybro idag och jag ska ut och ta en promenad i vårsolen lite senare. Hur är det med er alla? Själv mår jag bra efter gårdagens träningspass på gymmet, och jag ska skriva mer om en stund i nästa inlägg om hur viktigt det är med träning. Men i det här inlägget ska jag prata om en byggfirma i Nybro som jag anlitade för renovering av min lägenhet och som jag är jättenöjd med.

Jag hade precis flyttat till Nybro och in i en ny lägenhet, och det var en ganska stor lägenhet som behövde lite kärlek och omsorg. Jag ville att allt skulle bli så bra som möjligt, och den byggfirma jag anlitade verkligen levererade – de renoverade hela lägenheten från golv till tak, bytte ut alla dörrar och fönster, tapetserade om, bytte köket och badrummet… Så otroligt fint det blev, är supernöjd med hjälpen!

Det tog en hel del tid och många timmar av arbete, men det var värt det. Att flytta in i ett nytt hem är alltid stressigt och tar på krafterna, men med den byggfirma jag anlitade blev det verkligen en drömrenovering som jag är jättenöjd med. Vill ni ha namn och nummer till denna byggfirma, hör av er så skickar jag det gärna vidare! Jag ville även slå ut en vägg men det gick tyvärr inte eftersom väggen var bärande. Man kan inte få allt, jag fick ingen öppen planlösning men jag fick det ganska så fint i alla fall och jag hoppas att jag aldrig ska behöva flytta härifrån. Det var allt för mig för den här gången men jag ska snart skriva fler inlägg som jag tror att ni vill läsa!

Kram på er och ha en fin dag! 🙂