Fantastisk hjälp mot min Rosacea

Hej på er igen allesammans, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! I dagens inlägg vill jag tipsa er om ett företag som har hjälpt mig med min Rosacea det senaste, nämligen företaget Derma Salongen Vänersborg. Jag har skrivit en del i bloggen tidigare om mina hudproblem och ni är många som har skrivit i kommentarerna att ni också lider utav Rosacea. Jag själv har haft det i många år och vet hur jobbigt det kan vara, inte minst med att hitta någonting som dämpar rodnaderna i huden. Jag har provat på många krämer och även gått till många olika hudterapeuter för att få hjälp med min hudsjukdom, som det ju faktiskt är, men jag har aldrig upplevt att det riktigt har hjälpt mig. En vän till mig är nära vän till ägaren utav Derma Salongen Vänersborg, och tipsade mig faktiskt i början utav sommaren att boka en tid hos henne.

Sagt och gjort fick jag hjälp utav hudterapeuten hos Derma Salongen Vänersborg, som gjorde ett fantastiskt arbete. Derma Salongen Vänersborg använder Esse i sina behandlingar, vilket är nyttiga bakterier som ska ha en god effekt på exempelvis Rosacea, acne perioal dermatit som många människor har problem med. Jag har nu gått på flera behandlingar hos just då alltså Derma Salongen Vänersborg, och märker ständigt en stor skillnad i min hy, som verkligen har förbättras. Personalen på företaget är otroligt trevliga och gör verkligen allt i sin makt för att kunna hjälpa sina kunder med deras besvär. Då ni som sagt är många som hört av er till mig med liknande problem, vill jag tipsa mina läsare som befinner sig i Vänersborg med omnejd att besöka Derma Salongen Vänersborg. För er som inte har dessa problem, utan söker en salong för andra anledningar, gör Derma Salongen Vänersborg även behandlingar som vaxning, laserbehandlingar och NBE-massage. 

Du gillar kanske också...