Få hjälp med att skapa glädje

Hej och välkomna tillbaka till min blogg alla härliga läsare! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni får en underbar fredag. Som ni vet har jag under en längre period känt mycket ångest, vilket har tärt mycket på mig. Jag vill idag skriva om ett företag som har hjälpt mig en lång bit på vägen till att må helt bra igen, nämligen GlädjeLyckan. GlädjeLyckan är ett företag som finns till för att få människor bli lyckligare. Martin, som leder detta företag, håller kurser, föreläsningar, massager, andningsträning och liknande övningar. Jag har aldrig tidigare besökt ett liknande ställe, men då jag hittade GlädjeLyckans hemsida och då det för mig kändes väldigt övertygande, ville jag verkligen ge det en chans. Jag valde att börja med att gå på en andningsträning, vilket Martin beskrev för mig skulle hjälpa mig med min ångest. I dagens samhälle andas många människor alldeles för snabbt, och främst med munnen, tyvärr på grund utav stressen som alldeles för länge funnits i våra kroppar. Jag kände mig efter denna träning otroligt lugn och sansad, och jag tycker verkligen att den var välbehövlig för min kropp. Jag vet att det här med ångest och stress är någonting som de allra flesta av oss ofta känner, vilket är anledningen till varför jag idag vill tipsa om GlädjeLyckan till mina läsare som befinner sig i Örebro med omnejd.

Jag besökte efter min andningsträning även en kurs och en så kallad Beröringsmassagen. Beröringsmassagen kände jag var väldigt kraftfull, och den hjälpte mig att släppa på känslor som rädsla och otrygghet. Jag är verkligen glad över att jag hittade GlädjeLyckan, då detta företag verkligen har hjälpt mig att släppa på min oro och ångest, och istället må bra. Jag har tidigare tyckt det vara svårt att hitta just hjälp med att finna glädje, och det har heller inte känts som någonting som jag själv prioriterat förrän nu. 

Du gillar kanske också...