Catering för dig i Bromma

Hej och välkomna tillbaka till min blogg alla fantastiska läsare! I dagens inlägg ska jag skriva om någonting som jag inte så ofta skriver om här i bloggen, nämligen det här med mat och framförallt catering. I somras fyllde jag 40, vilket resulterade i en stor fest hemma hos oss. Det blev en lång gästlista och jag hade under en lång tid före festen ångest över att jag själv skulle behöva stå för matlagningen. Jag hittade in på Kitchen Events Swedens hemsida några veckor innan festen och detta kändes direkt som den typ av företag som jag ville anlita. Vi fick färdiggjord mat till alla gäster levererade hem till oss under festdagen, vilket underlättade så otroligt mycket.

Personalen var riktigt trevliga och ville verkligen att jag skulle bli nöjd med maten och med dagen. Jag blev otroligt imponerad på att de hade lyckats laga så god mat till så många människor som vi faktiskt var på festen. Maten var fantastisk som sagt, alla gäster berömde kockarna och det är faktiskt nu många som tagit åt sig utav detta företag och som själva planerar anlita Kitchen Events Sweden inför liknande event. Det fanns många olika menyer på deras hemsida att välja mellan, vilket innebär att det verkligen finns någonting som passar alla. Jag är tacksam över att jag själv inte tvingades stå och laga mat hela dagen till mina gäster, utan istället kunde jag nu njuta utav festen och min födelsedag. Festen blev för er som är intresserade i övrigt mycket lyckad, och jag kunde själv njuta utav både maten och sällskapet, och behövde inte ge så mycket tanke eller oro till vad gästerna skulle tycka om maten, då jag fick så pass professionell hjälp. Då ni är många som befinner er i samma område som mig, vill jag tipsa er som bor just i Bromma och Danderyd med omnejd om att vända er till Kitchen Events Sweden vid nästa tillställning. 

Du gillar kanske också...